vineri, 14 noiembrie 2014

Un om revoltat



Sunt un om revoltat. 

De ce m-am hotarat sa scriu? 


 Sunt o mama ce are doi copii si care este complet dezamagita de sistemul de invatamant romanesc.

 Compania Quacquarelli Symonds (QS) precizează că topul mondial general al universităţilor include patru instituţii de învăţământ superior din România, care, în ierarhia aferentă anului 2012, se află pe locul 601 din 700. Destul de jos, nu?
    Domnii si doamna ministru care s-au perindat pe la Ministerul Educatiei in atatia ani de zile oare au ceva de zis?
Am hotarat sa scriu pe acest blog pentru ca vreau sa trag un semnal de alarma privind invatamantul romanesc si directia in care a luat-o. Educatia copiilor nostri este foarte importanta. Noi, ca parinti suntem obligati sa le dam copiilor nostri educatie, dar se pare ca nu putem face acest lucru. Ne batem cu sistemul (unii dintre noi), suntem putini, dar vom invinge  pentru ca suntem ca picatura chinezeasca.
Scopul meu: Sa fac un apel catre toti parintii ce vor citi acest blog sa ia atitudine in privinta nedreptatilor, sa-si apere copiii de abuzurile pe care le fac profesorii. Manuale multe, ghiozdane grele, pline de carti, teme multe, fondul clasei, fondul scolii (bineinteles fara chitante), violenta in scoala, materii optionale bagate pe gat, sistem de invatamant rigid cu multa informatie care de multe ori este inutila etc. Va suna cunoscut ? Nu cumva si la dvs. este identic?
Daca da, luati atitudine si spuneti ce nu va convine. Eu am luat atitudine si nu mai sunt de acord cu aceste lucruri. Nu va speriati de profesori, n-au ce sa va faca nici dvs. si nici copilului dvs. Dar ei s-au obisnuit sa stam cu totii cu capul plecat si sa acceptam tot ceea ce hotarasc ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTATI AICI