miercuri, 13 mai 2015

O INVATATOARE ARE UN "PURTATOR DE CUVANT"


 Invatatoarea Rodica Voicu Vulcanean de la scoala Maria Rosetti nu doreste sa foloseasca mesageria electronica pentru a comunica cu parintii. De fapt, doamna invatatoare nu comunica in niciun fel cu parintii. Desi avem si un "caiet de corespondenta" singurul lucru pe care il scrie doamna invatatoare pe acest caiet este o invitatie la consutatii. Nu inteleg de ce mai avem caiet de corespondenta daca nu face altceva decat sa ne invite la consultatii. Ora de consultatii este de la 12-13. Multi parinti sunt la serviciu in acest interval orar. Aceasta ora de consultatii a fost stabilita de catre dansa, bineinteles cat mai convenabil pentru doamna invatatoare, deoarece isi termina programul la ora 11.45 si mai sta o ora pentru consultatii. Cei 28 de parinti care doresc sa vina la consultatii trebuie sa se invoiasca de la serviciu. Asta este, sunt ghinionisti! Si bunici nu primeste pentru ca se pare ca sunt partinitori.

Desi sunt multe mesaje pe care doamna invatatoare Rodica Voicu Vulcanean ar trebui sa le transmita parintilor, nu doreste sa foloseasca email-ul. Desi a fost realizat un grup in care s-au trecut toate adresele parintilor, iar mesajele ar ajunge intr-un timp foarte scurt, insista sa nu foloseasca acest mod de comunicare. A reusit sa gaseasca o mamica care sa devina "purtator de cuvant" pentru doamna. Da, doamna are "PURTATOR DE CUVANT".  Mamica respectiva ne transmite mesajele doamnei: "doamna a spus ca"......, "maine doamna..." , " copiii ies mai devreme de la scoala sau mai tarziu pentru ca....." ,  sedinte cu parintii, cumparare de carti, etc. 





Tin sa precizez ca doamna invatatoare poseda calculator si adresa de mail, deoarece in primul an, in clasa pregatitoare, trimitea mesaje electronice, dar dupa aceea a considerat probabil ca nu este platita pentru acest lucru si  a reusit sa gaseasca un "purtator de cuvant".

Sau poate doamna invatatoare Rodica Voicu Vulcanean  a ajuns ca presedintele Iohannis si are nevoie de un purtator de cuvant. Este foarte greu sa tii legatura cu parintii, mai ales cand lucrezi atatea ore pe zi si esti obosita.

Ma intreb daca fiecare dintre noi am putea avea un purtator de cuvant, cum ar fi? O tara plina de purtatori de vorbe si de oameni care se cred importanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTATI AICI